Назад

Відпочинок в найкращих готелях Болгарії

Ласкаво просимо в Болгарію, ідеальне місце для незабутнього сімейного відпочинку!

На півдні Болгарії розташований найбільший курортний район країни, Сонячний берег, який пропонує безліч розваг для всієї родини. Тут ви знайдете найкращі пляжі, аквапарки, розважальні центри та інші атракції, що стануть прекрасним доповненням до вашого відпочинку.

В Болгарії ви зможете насолодитися сонячними променями, кришталево чистими пляжами та смачною місцевою кухнею, яка обов’язково сподобається всім членам вашої родини. Багато готелів пропонують смачні сніданки та обіди у форматі шведського столу, що дозволить вам смачно поїсти і економити гроші на обідній паузі.

Сімейні готелі в Болгарії пропонують багато розваг для дітей та дорослих. Тут ви знайдете дитячі ігрові кімнати, басейни з водними гірками та атракціонами, а також розважальні програми на весь день. Для дорослих працюють SPA-центри, фітнес-зали та ресторани з місцевою та європейською кухнею.

Крім того, Болгарія має дуже доступні ціни, що дозволяє вам насолоджуватися відпочинком на повну. Ви зможете забронювати готелі зі знижкою та отримати найкращі умови проживання для всієї вашої сім’ї.

Бронюйте свій сімейний відпочинок в Болгарії вже сьогодні та насолоджуйтеся незабутніми моментами зі своєю родиною!

 

Найкращі готелі:

Sunset Resort 5*

Maritim Hotel Paradise Blue 5*

Sol Nessebar Palace Hotel 5*

Мелія Гранд Ермітаж 5*

Secrets Sunny Beach Resort & Spa 5*

Grand Hotel Pomorie 5*

HVD Reina Del Mar 5*

Zornitza Sands 4*/5*

Grifid Hotel Marea 4*

DIT Majestic Beach Resort 4*

Alua Helios Bay 4*

Primasol Sineva Beach 4*

Напишіть нам для консультації та бронювання:
?050-672-40-43
?063-358-28-43

Поділитись: viber facebook /telegram